Adress:                                         Telefon:                                         E-post:

Kennel EDRUS                              Eva:       0761-88 44 12                 info@edrus.com

Hea Gränd 5                                  Felicia:   073-530 49 47

463 71  LÖDÖSE                           Charlie:  073-985 67 79

Det har funnits hundar i vårt liv så länge vi kan minnas. Vi har haft olika raser, alla med sina förtjänster, men vi blev ögonblickligen förtjusta i Kerry Blue Terrier. Denna lojala kompis med mycket personlighet, som gillar allt skojigt!Vi har uppfödning i liten skala i hemmet i Lödöse för både utställning och sällskap.

 

 

Eftersom Kerry är en liten ras i Sverige som inte har några omfattande problem med höfter, ögon eller temperament (det är terrier!) är vi väldigt noga med att vår uppfödning sker enligt Svenska Kerry Blue Terrierklubbens och SKK normer och regler.

Kontakta oss gärna för ett besök så vi kan presentera rasen!

gallery/edrus_familj

Eva, Felicia och Charlie Lejdbrandt driver kennel Edrus.

Eva och Charlie är båda före detta officerare som arbetade med tjänstehundar i Försvarsmakten och levde med schäfrar under ett antal år. Därefter blev det Labradorer som som tränades för spår och eftersök. Under några intensiva småbarnsår var vi hundlösa, men vi saknade hundar så mycket att valet sedemera föll på Kerry Blue Terrier som vi haft och fött upp sedan 2002.

Eva är aktiv i SKK's centralstyrelse med ansvar för utbildningsfrågor. Hon är ringsekreterare och funktionär på utställningar. Eva har också kurser i vardagsklippning av Kerry och ringträning för utställningsintresserade.

Charlie är aktiv inom Västra Kennelklubben som vice ordförande och är utbildad instruktör inom SBK och på FM Hundskola. Han har haft flera tjänstehundar.

Felicia är vår handler i utställningsringen. Hon är aktiv i Kerryklubbens styrelse och även som ringsekreterare och funktionär på utställningar. Hon har framgångsrikt visat hundar både nationellt och internationellt sedan 2005. Hon klipper Kerrisar för både vardagsbruk och utställning och tar hand om hundar från vår uppfödning, som bor i Stockholmsområdet.